BroderieHD

Lucram din pasiune iar optimismul si profesionalismul fac parte din filozofia noastra ca echipa

Despre noi

Suntem o echipa cu o vasta experienta in domeniul confectiilor textile, firma noastra oferind servicii  profesionale de broderie si nu numai.  Realizam tricouri personalizate cu broderie, sepci brodate, caciuli brodate, fulare brodate, embleme, ecusoane, etc.  

Executam broderie computerizata de cea mai inalta calitate la cel mai avantajos pret cu cel mai scurt termen de executie. Clientii nostri variaza de la fabrici de confectii textile, cluburi soprtive, cluburi moto, hoteluri restaurante si nu numai. Nici un client nu este prea mic sau prea mare.

Vino  la noi cu o poza sau un desen in orice format  si noi vom face restul! Atentia noastra la detalii inseamnă rezultate superioare pentru tine.

 

Calitatea pe primul loc

Ne preocupa performanta in realizarea unei broderii de calitate care sa satifaca nevoile  clientului  indiferent cat de pretentioase sunt cerintele. Insistam asupra finetii detaliului broderiei pana la cel mai mic amanunt.

Practic orice broderie realizam, trebuie sa corespunda cerintelor clientului si incercam sa oferim mai mult decat promitem. Oferim aceste servicii de broderie profesionale conform specificatiilor clientului.

Realizam broderie pe semifabricate pentru alte fabrici care confectioneaza produsul pana la final . Executam broderie  si pe produse finite cum ar fi : tricouri, sepci, camasi, echipamente de lucru, uniforme s.a.m.d.

Noi suntem in masura sa va ajutam

Promovare servicii
Personalizare echipamente
Productie

Detalii ServiciiContacteaza-ne
70
Angajati
4500
Produse pe luna
2005
Anul infiintarii
100+
Clienti fericiti

The details are not details. They make the design.

CHARLES TAMES

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com